خرید میوه اینترنتی | گرگان | فروت کالا
میوه فروشی آنلاین فروت کالا | مرکز رشد دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
مرکز رشد واحدهای فناور
دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان

7 مرحله برای شستشوی میوه و سبزی در دوران کرونا- برگرفته از سایت سازمان غذا و داروی آمریکا

میوه ها و سبزی ها به طرق مختلف طی مراحل کاشت، داشت و برداشت، از طریق حیوانات، ترکیبات مضر موجود در خاک و آب و عدم رعایت بهداشت توسط کارگران آلوده می شوند. آلودگی حتی ممکن است پس از خرید این محصولات طی نگهداری یا تهیه غذا اتفاق بیفتد. سازمان جهانی غذا و دارو (FDA) همواره به مصرف کنندگان توصیه می کند که از مصرف میوه و سبزیجات دارای زدگی و صدمه دیده بپرهیزند و اطمینان حاصل کنند که محصولات از پیش برش داده شده مثل برش های هندوانه و کاهو- چه در فروشگاه و چه در خانه، در یخچال نگهداری شوند. به علاوه، مراحل زیر را در شستشوی میوه ها و سبزی ها اجرا کنند:

  1. دستان خود را به مدت 20 ثانیه با آب گرم و صابون بشویید.
  2. زدگی ها و بخش های صدمه دیده را جدا کنید.
  3. آنها را قبل از پوست کندن بشویید تا آلودگی ها و باکتری ها از طریق چاقو به داخل میوه یا سبزی منتقل نشوند.
  4. به آرامی آنها را زیر شیر آب مالش دهید. نیازی به استفاده از صابون یا سایر شوینده ها نیست.
  5. از یک برس تمیز برای مالیدن محصولات زبر مثل خربزه و خیار استفاده کنید.
  6. آنها را با استفاده از یک پارچه یا حوله کاغذی تمیز خشک کنید تا باکتری هایی که ممکن است هنوز روی آنها باقی مانده باشند، از بین بروند
  7.  از مصرف برگ های خارجی محصولاتی همچون کاهو و کلم بپرهیزید.

منبع:

https://www.fda.gov/consumers/consumer-updates/7-tips-cleaning-fruits-vegetables

۵
از ۵
۲۰ مشارکت کننده

ثبت نام شما با موفقیت انجام شد.

رمز عبورتان را فراموش کرده‌اید؟

ثبت کلمه عبور خود را فراموش کرده‌اید؟ لطفا شماره همراه یا آدرس ایمیل خودتان را وارد کنید. شما به زودی یک ایمیل یا اس ام اس برای ایجاد کلمه عبور جدید، دریافت خواهید کرد.

بازگشت به بخش ورود

کد دریافتی را وارد نمایید.

بازگشت به بخش ورود

تغییر کلمه عبور

تغییر کلمه عبور

حساب کاربری من

سفارشات

مشاهده سفارش