خرید میوه اینترنتی | گرگان | فروت کالا
میوه فروشی آنلاین فروت کالا | مرکز رشد دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
مرکز رشد واحدهای فناور
دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان

تفاوت سرخ کردن عمیق با تفت دادن

تفاوت سرخ کردن عمیق با تفت دادن | فروت کالا | گرگان

سرخ کردن عمیق یا Deep frying چیست؟

در روش سرخ کردن به روغن بیشتری نیاز هست، حرارت شعله زیاد است و به دلیل غوطه ور بودن مواد غذایی در روغن، نیازی به هم زدن نیست؛ در نتیجه، غذا ترد و طلایی رنگ می شود. این روش بیشتر در رستوران ها محبوبیت دارد. نکته مهمی که باید به آن توجه شود این است که نباید تابه را بیش از حد پر کرد تا فضای کافی برای سرخ شدن مواد غذایی وجود داشته باشد.

تفت دادن یا Pan frying چیست؟

تا حدودی شبیه سرخ کردن است؛ فقط به روغن کمتری نیاز دارد. در این روش، حرارت شعله متوسط است و باید مواد غذایی حین تفت دادن مخلوط شوند تا از پخته شدن درست آن ها اطمینان حاصل شود. غذا مانند روش سرخ کردن طلایی رنگ می شود ولی بافت آن نرم می ماند و عطر و طعم طبیعی ترکیبات حفظ می شود.

منبع:

http://perfectdeepfry.com/deep-fryer-vs-pan-frying-a-summary-of-the-main-differences/

 

۵
از ۵
۲۱ مشارکت کننده

ثبت نام شما با موفقیت انجام شد.

رمز عبورتان را فراموش کرده‌اید؟

ثبت کلمه عبور خود را فراموش کرده‌اید؟ لطفا شماره همراه یا آدرس ایمیل خودتان را وارد کنید. شما به زودی یک ایمیل یا اس ام اس برای ایجاد کلمه عبور جدید، دریافت خواهید کرد.

بازگشت به بخش ورود

کد دریافتی را وارد نمایید.

بازگشت به بخش ورود

تغییر کلمه عبور

تغییر کلمه عبور

حساب کاربری من

سفارشات

مشاهده سفارش