خرید میوه اینترنتی | گرگان | فروت کالا
میوه فروشی آنلاین فروت کالا | مرکز رشد دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
مرکز رشد واحدهای فناور
دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان

گراتن سبزیجات

طرز تهیه گراتن سبزیجات - دستور پخت گراتن بادمجان - روش تهیه گراتن سیب زمینی - دستور تهیه گراتن کدو | گرگان | فروت کالا

 

کیلو کالری

چربی

اسیدهای چرب اشباع

کربوهیدرات

قند

فیبر

پروتئین

نمک

532

41 گرم

15 گرم

33 گرم

7 گرم

11 گرم

11 گرم

0.5 گرم

 

مواد لازم برای چهار نفر

  • سه عدد بادمجان
  • سه عدد سیب زمینی متوسط
  • دو عدد هویج متوسط
  • یک عدد پیاز
  • 400 گرم قارچ
  • سه عدد کدو سبز متوسط
  • سه قاشق سوپ خوری رب گوجه
  • سه قاشق سوپ خوری روغن مایع
  • 200 گرم سس سفید
  • 200 گرم پنیر پارمسان
  • نمک و فلفل سیاه به مقدار دلخواه

 

طرز تهیه

  1. ابتدا بادمجان، کدو و سیب زمینی را حلقه حلقه برش و سپس آنها را تفت دهید. پیاز را نیز خرد کنید و تفت دهید تا برشته شود. در ادامه، هویج را خرد و آب پز کنید. سپس قارچ را خرد کنید و با هویج و رب گوجه به همراه کمی نمک و فلفل سیاه روی حرارت ملایم تفت دهید.
  2. ته ظرف دلخواهتان کمی سس سفید بریزید و به صورت لایه لایه بادمجان، مخلوط قارچ و هویج، کدو و سیب زمینی را با سلیقه زیبای خودتان قرار دهید و در پایان، باقیمانده سس سفید را به همراه پنیر پارمسان روی آنها بریزید و در فر -که از قبل گرم کرده اید- به مدت 40 دقیقه در دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید تا طلایی شود.

برای خرید کیت این غذا اینجا کلیک کنید.

نکات تغذیه ای

کدو سبز سرشار از آنتی اکسیدان می باشد که از ایجاد لکه های زرد مربوط به پیری جلوگیری می کند؛ به علاوه، به علت غنی بودن از ویتامین A برای سلامت چشم بسیار مفید است.

۵
از ۵
۱۳ مشارکت کننده

ثبت نام شما با موفقیت انجام شد.

رمز عبورتان را فراموش کرده‌اید؟

ثبت کلمه عبور خود را فراموش کرده‌اید؟ لطفا شماره همراه یا آدرس ایمیل خودتان را وارد کنید. شما به زودی یک ایمیل یا اس ام اس برای ایجاد کلمه عبور جدید، دریافت خواهید کرد.

بازگشت به بخش ورود

کد دریافتی را وارد نمایید.

بازگشت به بخش ورود

تغییر کلمه عبور

تغییر کلمه عبور

حساب کاربری من

سفارشات

مشاهده سفارش