خرید میوه اینترنتی | گرگان | فروت کالا
میوه فروشی آنلاین فروت کالا | مرکز رشد دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
مرکز رشد واحدهای فناور
دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان

سوپ هویج

طرز تهیه سوپ هویج - دستور پخت سوپ سبزیجات - روش تهیه سوپ گیاهی - طرز تهیه غذای گیاهی | فروت کالا | گرگان

 

کیلو کالری

چربی

اسیدهای چرب اشباع

کربوهیدرات

قند

فیبر

پروتئین

نمک

243

7 گرم

5 گرم

35 گرم

10 گرم

11 گرم

12 گرم

1 گرم

 

مواد لازم برای 4 نفر

  • چهار عدد هویج
  • پنج عدد گوجه فرنگی
  • فلفل دلمه ای ۲ عدد
  • سه عدد پیاز
  • سه عدد هویج
  • 400 گرم گل کلم
  • 200 گرم کرفس
  • یک قاشق سوپ خوری زعفران
  • دو عدد سیب زمینی
  • 30 گرم کره
  • دو قاشق چای خوری دارچین
  • سه عدد برگ بو
  • سه عدد برگ آویشن
  • نمک، فلفل و آبلیمو به مقدار دلخواه

 

 

طرز تهیه

  1. مقداری آب را درون یک قابلمه به جوش بیاورید. گوجه فرنگی ها را پوست بگیرید. برای این کار، آنها را ابتدا داخل آب جوش بیندازید و سپس در ظرف آب سرد قرار دهید و به راحتی با چاقو پوست بگیرید.
  2. گوجه فرنگی ها را پوره کنید و به همراه بقیه سبزیجات خرد شده داخل آبِ در حال جوشیدن بریزید. برگ بو، آویشن و دارچین را اضافه کنید و اجازه دهید به مدت یک ساعت بپزند.
  3. نمک، فلفل، آبلیمو، عصاره زعفران و کره را اضافه کنید و 15 دقیقه دیگر روی شعله ملایم حرارت دهید. در صورت تمایل، می توانید سوپ را در غذا ساز مخلوط کنید.
  4. می توانید سوپ را با پیاز کاراملی یا خامه تزئین کنید و میل نمایید

 

نکات تغذیه ای

گل کلم دارای فیبر بسیار زیادی هست؛ در نتیجه، به کاهش التهاب و تقویت سلامت گوارشی کمک می کند. همچنین، خطر ابتلا به بیماری های قلبی، سرطان و دیابت را کاهش می دهد.

۵
از ۵
۱۳ مشارکت کننده

ثبت نام شما با موفقیت انجام شد.

رمز عبورتان را فراموش کرده‌اید؟

ثبت کلمه عبور خود را فراموش کرده‌اید؟ لطفا شماره همراه یا آدرس ایمیل خودتان را وارد کنید. شما به زودی یک ایمیل یا اس ام اس برای ایجاد کلمه عبور جدید، دریافت خواهید کرد.

بازگشت به بخش ورود

کد دریافتی را وارد نمایید.

بازگشت به بخش ورود

تغییر کلمه عبور

تغییر کلمه عبور

حساب کاربری من

سفارشات

مشاهده سفارش